Olcay Gulsen vertelt open over depressie: ‘Ik heb twee jaar lang gehuild’

Olcay Gulsen stopte vorig jaar met haar modemerk SuperTrash en werd fulltime presentator. Inmiddels presenteert ze verschillende programma’s, maar daar ging een zware tijd aan vooraf. “Ik ben op een gegeven moment mijn zelfvertrouwen verloren”, vertelt ze in een interview met VIVA, zo meldt Lindanieuws In het interview met het blad vertelt presentatrice…

Het bericht Olcay Gulsen vertelt open over depressie: ‘Ik heb twee jaar lang gehuild’ verscheen eerst op .

The following two tabs change content below.
In 2007 heb ik als coach-ondersteuner van de Cliëntenraad GGZ Leiden kort, een cliëntenraad voor mensen die ambulant in behandeling waren bij Rivierduinen, samen met Jeroen, cliëntenraadslid, een website voor deze cliëntenraad ontwikkelt. Om deze website minder statisch te maken had ik bedacht om nieuwtjes uit de GGZ te verzamelen en deze dagelijks op de website te zetten. In mijn werk als coach/ondersteuner is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen en ik haalde dat nieuws van verschillende sites. Ik merkte dat een dergelijke verzamelsite van GGZnieuws niet bestond. Zo ontstond het idee om het nieuws te verzamelen, zodat het voor leden van cliëntenraden, collegae en medewerkers binnen de GGZ ook makkelijker zou worden om op de hoogte te blijven.