GGZ Vacatures – Klein logo
GGZ Vacatures

GGZ Vacatures is de ideale partner om gratis en snel uw vacature te plaatsen en te verspreiden van uw vacatures in de (geestelijke) gezondheidszorg. Naast een grote achterban op de verschillende sociale media nemen wij het verspreiden van u vacatures volledig uithanden. Uw bereik neemt hierdoor aanzienlijk toe.

Het plaatsen van vacatures op de website van GGZ Vacatures is geheel gratis om iedereen de mogelijk te geven personeel te werven. En wat ons betreft zijn er de laatste tijd al voldoende bezuinigingen in de geestelijke gezondheidszorg geweest.

Hoe GGZ Vacatures uw vacature verspreid

U plaatst uw vacatures gratis op onze GGZ Vacatures, waarna wij onze achterban op Twitter en LinkedIn inlichten over uw nieuwe plaatsing. Daarnaast kunnen kandidaten zich registreren en zoekcriteria opgeven. Wanneer er vacatures geplaatst zijn die aan de door hen opgestelde criteria voldoen worden zij door ons ingelicht. Uw vacatures worden door ons dus op een actieve wijze verspreid naar potentiële kandidaten.

Plaats uw vacatures razendsnel

Via ons online plaatsingsformulier heeft u binnen een paar minuten uw vacature gratis geplaatst op onze website, Twitter en LinkedIn. Tevens worden uw vacatures actief naar potentiële kandidaten verzonden volgens een ‘push’ methode. Uw vacatures dragen uw naam, uw logo en kandidaten kunnen via ons systeem of uw eigen kanaal sollicitaties insturen.